Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sberbank, Tifon...

Ako ste u potrazi za poslom, evo što se nudi ovoga tjedna

Poslovna žena
Foto: Thinkstock
24.04.2018.
u 16:49

Sberbank Hrvatska zapošljava menadžera za poslovanje s velikim klijentima/key account managera (m/ž) u Zagrebu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, ima otvoreno radno mjesto za odvjetničkog vježbenika/icu bez ili sa položenim pravosudnim ispitom u Zagrebu. Ukoliko želite ući u krug najboljih pravnika, raspolažete odličnim znanjem njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, provjerite ostale uvjete koje trebate zadovoljiti i prijavite se.

Rebuy Stars d.o.o. zapošljava više izvršitelja na poziciji: blagajnik/operater u automat klubu (m/ž) u Novom Zagrebu (u sklopu trgovačkog centra Supernova Buzin). Opis posla uključuje rad s gostima kluba, rad na automatima za igre na sreću, obavljanje blagajničkih i mjenjačkih poslova te vođenje evidencija, u skladu s propisanim procedurama. Detalji su ovdje. Sretno!

Zagrebačke pekarne Klara, hrvatska tvrtka koja se bavi industrijskom proizvodnjom pekarskih i srodnih prehrambenih proizvoda, ima otvoren natječaj za voditelja premium store-a (m/ž) u Velikoj Gorici. Ako imate odlične organizacijske sposobnosti i znate brinuti o kvaliteti ponude, možda je ovo prilika za vas. Više informacija potražite na linku.

Tvrtka Bauwerk Boen d.o.o. traži predanog zamjenika voditelja planiranja proizvodnje (m/ž), koji bi bio zadužen za planiranje proizvodnje, planiranje nabavke potrošnog materijala prema planu proizvodnje te praćenje zaliha potrebnog strateškog materijala. Poslodavac nudi sjajne mogućnosti za učenje i razvoj, usavršavanje i napredovanje, razvoj stručnog znanja i individualnih kompetencija te rad u dinamičnoj, fleksibilnoj i internacionalnoj tvrtki. Mjesto rada: Đurđevac. Prijavite se ovdje.

Sberbank Hrvatska zapošljava menadžera za poslovanje s velikim klijentima/key account managera (m/ž) u Zagrebu. Od kvalifikacija kandidata očekuje se: VSS ekonomskog usmjerenja, minimalno 4 godine radnog iskustva, poznavanje poslovne i gospodarske situacije u poslovnom okruženju, znanje engleskog jezika te rad na PC-u (MS Office) i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se do 30.04.

Zagrebački prometni zavod d.o.o., organizacija s dugogodišnjim iskustvom u uslužnom sektoru na području Plinsko benzinskih servisa, ima otvoren natječaj za radno mjesto: voditelj financija i računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Djelatnikove odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju organizaciju i rukovođenje poslovima i radnicima računovodstva i financija, kreiranje računovodstvene politike sukladno zakonskoj regulativi, interno propisanim pravilima i procedurama te uputama Uprave. Vidite se na ovom poslu? Prijavite se ovdje! Ostale natječaje ovog poslodavca također provjerite na linku.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži kandidate za internacionalni menadžment program. Prilika je to za prve korake u karijeri i za stjecanje znanja uz osobnog mentora, koje ćete moći prenijeti na poslove u budućnosti. Detalje potražite ovdje i prijavite se. Sretno!

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge ima otvorena 3 radna mjesta u Zagrebu! Kao jedan od vodećih ponuđača građevinskih usluga na prostorima srednje i srednjoistočne Europe, Strabag koncern zapošljava više od 73.315 djelatnika na više od 500 lokacija te odrađuje poslove vrijedne gotovo 14,2 milijardi eura. Želite li biti dio ovog tima, provjerite uvjete natječaja na linku i prijavite se.

Tifon d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za pripravnika u odjelu upravljanja kategorijama (category management) (m/ž) u Zagrebu. Tifon je član MOL grupe te na hrvatskom tržištu svoje proizvode i usluge plasira na 44 benzinske postaje i Skladištu naftnih derivata Zabok. Trenutno ima oko 600 visoko motiviranih i obrazovanih djelatnika, pa ne oklijevajte započeti svoju karijeru upravo u ovom timu! Prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Kühne & Nagel d.o.o., uspješna međunarodna grupacija s više od 76.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija, zapošljava specijalista za informacijski sustav na području skladištenja/Super User WMS (m/ž) u Svetoj Nedelji.  Kuehne + Nagel pruža potpuna integrirana i inovativna logistička rješenja te pokriva sve elemente suvremenog transporta uključujući avionski, kamionski i pomorski prijevoz tereta. Želite li se pridružiti ovom dinamičnom timu? Požurite s prijavom. Sretno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije