Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CES 2016.

TV koji možete savinuti kao novine i hladnjak koji šalje poruke

CES 2016
Foto: Youtube Screenshot
1/17
05.01.2016.
u 23:00

Tehnološki događaj godine održava se danas u Las Vegasu, a donosi razne inovacije velikih i malih tvrtki

TV koji možete savinuti kao novine i hladnjak koji obavještava o isteku roka trajanja hrane. Novi su proizvodi na današnjem Consumer Electronic sajmu 2016. (CES) u Las Vegasu. 

'Rolajući' TV izum je tvrtke LG, a na današnjoj konferenciji predstavit će i novu kolekciju televizora.

CES je najveći tehnološki događaj ove vrste, a kao izlagače ugostio je i Forda, Samsung, Huawei i Sony.

Nagađa se i potvrda suradnje između Forda i Googlea kako bi realizirali samovozeće automobile, dok Samsung predstavlja nove televizore.

 

Novi 'pametni' hladnjak sadržava 21.5 inča dugačak zaslon na dodir, a uređaj će biti povezan i s pametnim telefonom, omogućavajući korisnicima obavijesti o hrani, kao i datum isteka namirnica. Osim poznatih tehnoloških divova, na CES-u gostuju i startup tvrtke te mladi poduzetnici.

- U središtu smo revolucionalnih inovacija, a najveće ideje dolaze od mladih tvrtki i novih poduzetnika iz cijelog svijeta. - rekao je Gary  Shapiro, direktor CTA za Mirror

Na skorašnjoj službenoj konferenciji za medije bit će predstavljeno sve od novih smartphonea do dronova. Internacionalni elektronički i tehnološki prodajni sajam trenutno je u tijeku, a očekuje brojne posjetitelje.

>> Google i Ford surađuju u razvoju samovozećeg automobila?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije