Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijalog s blogerima

Prva konferencija o blogerima, ali i cijeloj blogerskoj zajednici

DIABLOG
DIABLOG
11.10.2016.
u 09:57

Na DIABLOGU će premijerno biti prezentirano prvo hrvatsko istraživanje o blogerima i blogerskoj zajednici s naglaskom na područja lifestyle i gastro, a glavna gošća-predavačica je Doris Steiner

DIABLOG ili dijalog s blogerima prva je hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici, koja će se 10. studenoga održati u Zagrebu.

- DIABLOG ima ambiciju postati ključna platforma za izmjenu razmišljanja i stavova između blogera, agencija, medija i oglašivača, koji zajedno stvaraju specifičnu tržišnu komunikaciju bez koje je danas nezamislivo kreiranje uspješnih brend kampanja - priopćeno je. 

Na DIABLOGU će premijerno biti prezentirano prvo hrvatsko istraživanje o blogerima i blogerskoj zajednici s naglaskom na područja lifestyle i gastro, a glavna gošća-predavačica je Doris Steiner, koja dolazi iz jedne od vodećih svjetskih 
komunikacijskih agencija, Ketchuma. Doris radi s kompanijama kao što su A1, Logitech i Danone i dobitnica je nekolicine prestižnih priznanja, uključujući i PR Young Cannes Lions.

Novosti o konferenciji možete pratiti na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije