Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
google images

FOTO Google predstavio novi izgled tražilice fotografija

google images
Google
24.01.2013.
u 13:55

Promjene bi trebale rezultirati bržom, pouzdanijom i ljepšom tražilicom, poručili su iz Googlea

Google je znatno izmijenio svoju tražilicu fotografija kako bi funkcionirala brže i bolje, izvijestila je danas ta tvrtka. Fotografije će na tražilici za nekoliko dana biti prezentirane u obliku filmske vrpce, što bi korisnicima trebalo omogućiti brži pregled za koji će im dovoljna biti tipkovnica. Ispod vrpce bit će prikazana uvećana fotografija koju korisnik želi vidjeti.

- Pomoću povratnih informacija korisnika i webmastera redizajnirali smo Google Images radi boljeg pretraživanja - napisao je Googleov product manager Hongyi Li na svom blogu, dodavši i kako će promjene rezultirati bržom, pouzdanijom i ljepšom tražilicom.

Li navodi kako bi se promjene trebale svidjeti i webmasterima jer će detaljne informacije o fotografijama biti prikazane odmah ispod njih, što znači da korisnik neće morati prijeći na novu stranicu da bi saznao nešto više o fotki koja ga zanima. Neke ključne informacije, kao što su naziv stranice na kojoj se fotografija nalazi, domena i veličina, bit će istaknutije.

>> Pošti na Gmailu pristupat ćemo USB ključem ili otiskom prsta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije