Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deanu dosta

Tori Spelling će ostati bez muža zbog bizarnog reality showa

Tori Spelling i muz
Foto: Screenshot/promo video
1/5
22.04.2014.
u 22:25

Iako se činilo kako je Dean McDermott spreman napraviti sve kako bi ostao s njom, izgleda da je promijenio ploču i da ga više ne zanima spašavanje braka...

Tori Spelling i njezin novi reality show stavili su točku na njezin narušeni brak. Iako se činilo kako je Dean McDermott spreman napraviti sve kako bi ostao s njom, izgleda da je promijenio ploču i da ga više ne zanima spašavanje braka. Nakon što se saznalo da ju je Dean varao, Tori je odlučila ostati uz njega i pokrenuti reality show koji bi trebao prikazati proces njihovog pomirenja. No, Deanu je sve dozlogrdilo te želi razvod.

- Dean je umoran od toga da Tori stalno izigrava žrtvu. Da, Dean ju je prevario, ali Tori je igrala veliku ulogu u tome gdje je bio njihov brak u trenutku kad se to dogodilo. Mjesecima se obrušavala na njega i on je to podnosio, ali sada mu je dosta. Prijeti joj razvodom, izjavio je izvor za RadarOnline. Nadodao je i kako je glumac bio spreman napraviti sve za svoj brak, no ovog puta smatra da je Tori otišla predaleko, najviše zbog njihovo četvero djece, koja će taj show moći gledati jednog dana.

>>Tori Spelling želi supruga potpuno poniziti pred milijunima ljudi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije