Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slava učinila svoje

Ovo je najbolje ikad! Evo kako se nekad na MySpaceu prezentirao seksi 'Mad Max'

tom hardy
Foto: MySpace/Tom Hardy
1/8
03.06.2015.
u 08:12

Kad se proslavio, zaboravio je Tom taj MySpace i ugasiti, pa su njegovi obožavatelji požurili ne bi li objavili njegove neugodne fotografije iz prošlosti.

Cijeli svijet luduje za Tomom Hardyjem. Ovaj zgodni Britanac trenutačno je jedan od najpopularnijih glumaca, a sve zahvaljujući ulozi u filmu ''Mad Max: Fury Road''.

Iako je danas pravi frajer, nekad je i Tom bio samo mladić željan slave i koju je pokušavao postići i preko MySpacea. Kad se proslavio, zaboravio je Tom taj MySpace ugasiti, pa su njegovi obožavatelji požurili ne bi li objavili njegove neugodne fotografije iz prošlosti. Na mnogim fotografijama Tom pozira u donjem rublju – ali nije baš tako istesan kao danas.

Doživio je od svojih dvadesetih nadalje veliki stilski, fizički i napredak u karijeri. Bravo Tome! I hvala na ovim fotografijama, dan nam je svima bolji.

>>Mad Max: Divljačka jurnjava u kojoj se ne štede starci ni trudnice

>>Mel Gibson je ulogu koja ga je proslavila dobio slučajno. Tom Hardy je pažljiv hollywoodski odabir

Komentara 4

EV
evilella21
10:59 03.06.2015.

ma koje gluposti,primjećen je vec 2010 u Inception,pa Vitez tame,Warrior, RocknRolla, This Means War...itd,to su samo neki. Autor bi se trebao bolje informirati ako bas ne prati filmove!

PA
pajavac
10:23 03.06.2015.

nula od filma, tipični holivudski spektakl... a čovjek je u filmu izgovorio ukupno 7 rečenica! nema to veze sa "Kundalini" i "Bubba Zanetti" ekipom, George je promašio temu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije