Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životna drama

Poznati pjevač završio u bolnici: 'Grlo mi je veličine košarkaške lopte'

alex kapranos
Foto: Twitter
1/3
17.06.2014.
u 10:38

Alex Kapranos, frontmen Franza Ferdinanda, završio je u bolnici zbog alergijske reakcije na nepoznatu namirnicu

Trenutačno se nalazim u bolnici. Oči i grlo natekli su mi do neprirodnih proporcija, ali sve ostalo je O. K. — napisao je na Twitteru Alex Kapranos, frontmen benda Franz Ferdinand.

Poznati pjevač ovog je vikenda završio u bolnici zbog alergijske reakcije na još nepoznatu namirnicu, a svoj nateknuti izgled i tijek liječenja podijelio je s obožavateljima putem društvenih mreža.

Je li riječ o alergijskoj reakciji na sunce ili morsku hranu, kao što su insinuirali obožavatelji, Alex Kapranos nije znao reći.

Ne znam o čemu je riječ — odgovorio je Alex na zabrinute upite svojih fanova. Objavivši fotografiju gornjeg dijela lica, Kapranos je samo napisao da mu je grlo veličine košarkaške lopte, što bi bilo odvratno vidjeti.

>>Frontmen Franz Ferdinanda optužio Pharrella za plagiranje

Komentara 10

TK
Tesna.koza
11:50 17.06.2014.

Zelim mu brz oporavak. Imao sam slicnu alergijsku reakciju . Vrlo gadna stvar. A Alex je super muzicar i pristojan lik.

KO
Kora
12:44 17.06.2014.

To je utikarija. Dobivat će injekcije. Dobro da je u bolnici. Sreća što se nije ugušio, to zna biti gadno.

KO
Kora
12:50 17.06.2014.

Hoću reći: i ja sam imala sličnu reakciju - na očigled sam oticala, a za samo pola sata bila sam otečena do neprepoznatiljovosti. Doktori su rekli - da je oticanje išlo prema unutra - ugušila bi se, ne bi bilo spasa. Tako da suosjećam s čovjekom. Dobro da je u pravim rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije