Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našalio se

Objavila fotografiju svojih zamamnih nogu na Facebooku, no ovakav očev odgovor nije očekivala

čarape
Foto: Imgur
16.10.2015.
u 11:38

– Moja sestra objavila je fotografiju na Facebooku. Moj tata je odgovorio – napisao je korisnik Reddita koji je objavio fotografije

Jedna djevojka na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj leži na krevetu. Na fotografiji se vide samo zamamne noge djevojke koja nosi samostojeće čarape. Pored nje je šalica kave i laptop.

No vjerojatno nije očekivala da će se njezin otac našaliti na njezin račun. Otac je to učinio tako što je objavio fotografiju na kojoj oponaša svoju kćer. No on je na svojoj fotografiji ''izložio'' svoje dlakave noge. Nosi šarene čarape, a pored njega su također šalica i laptop.

Fotografije je jednu pored druge na Redditu objavio korisnik ''imagine_allthepeople'', prenosi Yahoo News. Prikupile su oko 885.000 pregleda od kad su postale viralne.

– Moja sestra objavila je fotografiju na Facebooku. Moj tata je odgovorio – napisao je korisnik.

Spojene fotografije izazvale su smijeh među korisnicima.

– Čarape tvog tate su nevjerojatne. Želim čarape poput takvih – napisao je jedan, a drugi se "požalio" da muškarac nije pokazao ni približno dovoljno noge. 

>> Domaće glumice kao Krystle Carrington i Amy Winehouse 

>> Fotografijom svoje novorođene djevojčice majka upozorila na teškoće kroz koje je prošla

Komentara 5

MA
marelica
13:55 16.10.2015.

Ovoliki naslov za ovo sr.nje?

K0
KONJINA4.0
16:06 16.10.2015.

hahah, drugim riječima: 'ćerce, ovo je internet, svi, pa i ja, vidimo što stavljaš tamo...

Avatar lola lola
lola lola
06:46 18.10.2015.

sto bi mi da nema maloumnika koji stavljaju ovakve gluposti na internet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije