Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićni 'poklon'

Kupio nećaku PlayStation 4, šokirao se kada je otvorio kutiju

Playstation
Foto: Thinkstock
27.12.2014.
u 19:02

Baksht više nije mogao ništa napraviti jer je trgovina Walmart bila zatvorena u trenu kada je ugledao sadržaj kutije

Igor Baksht bio je još samo jedan od mnogih koji je obavljao božićnu kupnju za svoje najdraže.

Svog 13- godišnjeg nećaka odlučio je razveseliti PlayStationom 4 pa se uputio u Walmart u američkom Coloradu. No, prije nego je zamotao poklon, otvorio je kutiju kako bi se uvjerio da je sve unutra.

"O, moj Bože!" bilo je sve što je uspio izustiti kada je otvorivši kutiju u njoj ugledao dvije vreće s kamenjem.

Baksht više nije mogao ništa napraviti jer je trgovina Walmart bila zatvorena u trenu kada je ugledao sadržaj kutije, ali za televiziju KMGH-TV izjavio je da je zvao upravu trgovine više puta no bez uspjeha.

- Rekli su mi da ništa ne mogu napraviti po tom pitanju jer nemaju nikakvih dokaza o tome da je kamenje bilo u kutiji kada je preuzeo kupljeni proizvod.

- Ovo je strašno, nikada ništa nisam ukrao, jedino što sam ikada skrivio bio je prometni prekršaj, ogorčen je Baksht.

Rekao je da mu je zaposlenik u trgovini rekao kako je taj PlayStation netko prije vratio u trgovinu pa je zato malo "teži".

- Nikada prije nisam kupio PlayStation pa ne znam koliko teži takav proizvod, rekao je za KMGH-TV.

Ipak, sreća ga je "pronašla" na Badnjak kada ga je nazvao menadžer trgovine i rekao da će mu u duhu "Zadovoljan kupac- sretan kupac" vratiti novac za kupljeni proizvod s kojim nije zadovoljan, a Baksht je pred TV kamerama poručio: Uvijek provjerite što se nalazi u kutiji proizvoda prije nego odete kući!

>>Dao beskućniku 100 dolara, iznenadio se na što ih je potrošio

>>Prevaren na oglasu: 'Tužit ću ga i odnijeti mu krumpir u zatvor kao poklon kad ga osude!'

 

Komentara 17

MA
MagnusJohnson
22:23 28.12.2014.

Prije dvije godine kupovao sam Playstation 3, našao najpovoljnije na tada novoj internet trgovini u Hrvatskoj, Red Fox....u paketu je trebao biti PS3 i dvije igre, PS3 sam dobio, no dvije igre nisam, žalio sam se dobra tri mjeseca, uvijek su mi govorili "ide ovaj tjedan", nikad nisam dobio što sam platio. To mi je bilo jedno od prvih iskustava Internet trgovine, naravno, tamo nikad nisam ništa više kupovao, ali čovjek nauči, ponekad na najteži način.

TA
tajo1
08:17 28.12.2014.

absolutna i potpuna laz.Walmart trgovine su jedino zatvorene za Bozic,a kako novinar kaze da je kupca menadzer nazvao na Badnjak tu neko nesto mulja.

JO
jozomali
10:23 28.12.2014.

Wallmart ne radi na Božić bar ne u nas na Floridi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije