Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Vozni red

ZET objavio upute za jesen, neke se linije vraćaju u promet

ZET
PROMO
03.09.2020.
u 14:04

U promet se vraćaju autobusne linije 114, 145 i 275, kao i noćni tramvaji 31, 32, 33 i 34.

Jesenski vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se od ponedjeljka, 7. rujna. Sve linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu.

To znači i ponovnu uspostavu autobusnih linija 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica), a u prometu se vraćaju i noćne tramvajske linije 31 (Črnomerec - Savski most), 32 (Prečko - Borongaj), 33 (Gračansko Dolje - Savišće) i 34 (Ljubljanica -Dubec).

Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Stoga iz ZET-a apeliraju na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova.

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno je nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu stoga iz ZET-a mole sve putnike da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća.

Novi vozni red bit će dostupan na početno – krajnjim stajalištima kao i na  ZET-ovoj internetskoj stranici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije