Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije oluja

Vandalizam u Mlinovima: Pod okriljem noći netko porazbijao automobile

Marko Erdeljac Facebook
22.07.2023.
u 13:14

Čini se kako ova letva na krovu i razbijeno vjetrobransko staklo NISU rezultat jučerašnjih vremenskih prilika! Policija je pokrenula postupanje, javlja vijećnik Mjesnog odbora u Mlinovima Marko Erdeljac

Pd okriljem noći, nepoznati vandali uništili nekoliko automobila ispred Mjesnog odbora u Mlinovi, o čemu je javnost na svom Facebooku obavijestio vijećnik Marko Erdeljac. 

"Danas smo Sendi Numan i ja jutro proveli sa susjedima i policijom ispred Mjesne u Mlinovima! Čini se kako ova letva na krovu i razbijeno vjetrobransko staklo NISU rezultat jučerašnjih vremenskih prilika! Policija je pokrenula postupanje te će se više info znati po završetku istoga.

VMO Mlinovi već neko vrijeme SLUŽBENO traži postav kamera za nadzor javnih površina na području naše kvarta.

Tražimo, pišemo, predlažemo, molimo, a od kamera ni k! Koliko dugo još moramo čekati kako bi se podigla razina sigurnosti u našem kvartu?

U slučaju da svi naši dopisi nisu stiglo do vas onda evo ovim putem, uvaženi nadležni iz Grada Zagreba, molim HITNU reakciju na naša traženja. Hvala"; stoji u njegovoj objavi. 

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Novigrad: Vjetar poharao autokamp

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

LO
loraxy
14:40 22.07.2023.

Kamere na svakih 50 metara. Onoga koga to smeta spada u krimose, vandale, manijake itd...ljudi se nisu uspjeli civilizirati do dan danas pa krimose, vandale i manijale treba nadzirati.

ZZ
Zvir Zvirek
13:33 22.07.2023.

Kamere nesu rešenje, civiliziranje naroda je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije