Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trešnjevački park

'Uberi priču!' klince će upoznati s fotografkinjom Marijom Braut

31.03.2022.
u 09:00

Festival dječje knjige u svom 15. izdanju čitanje slavi od 5. travnja do 20. prosinca, svakog utorka i četvrtka.

Festival dječje knjige u svom 15. izdanju čitanje slavi od 5. travnja do 20. prosinca, svakog utorka i četvrtka. Organizira ga Centar za kulturu Trešnjevka, a ugostit će brojne pisce, poput Sanje Pilić, Sonje Zubović, Dominika Vukovića, Zdenka Bašića, Alme Pongrašić... Na dan otvaranja, u utorak, održat će se i popularna manifestacija "Uberi priču!".

Na njoj će posjetitelji imati prilike prošetati se parkom Stara Trešnjevka i poslušati priču "Marija u gradovima", novi naslov iz serije slikovnica Malih zvona o hrvatskim vizualnim umjetnicima, koji donosi prikaz života velike fotografkinje Marije Braut. Do prosinca će se usto djeca uvesti u svijet književnosti nizom događanja koja će biti organizirana u suradnji s trešnjevačkim školama i vrtićima, književnim sekcijama i umjetničkim udrugama. Točan raspored događanja može se pratiti na Facebook stranici CeKaTea. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije