Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐEN

Sukobili se nasred ulice: Muškarac uzeo taksistu mobitel i pretukao ga

taksi
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
19.07.2019.
u 15:46

Taksist je prijavio cijeli slučaj policiji koja trenutno istražuje detalje događaja.

Jutros oko osam sati u Masarykovoj ulici je muškarac u prsluku oduzeo taksistu mobitel i tukao ga. Vozač taksija je završio u bolnici s lakšim ozljedama.

Taksist je za 24 sata ispričao što se točno dogodilo. Naime, on je skretao iz Vodnikove u Runjaninovu ulicu, a pogled mu je blokirao parkiran automobil te nije mogao vidjeti pješake. Zastao je i muškarac u prsluku mu je udario rukom po prtljažniku, a kad je izašao van iz auta mu je počeo psovati i fizički nasrtati na njega.

- Otišao sam prema Masarykovoj ulici kako bi stao na jednom od taksi stajališta u blizini. Tamo sam sreo istog muškarca koji me pokušao fotografirati. Izašao sam iz automobila i pitao ga zašto ga snima, pa sam izvadio svoj mobitel i fotografirao njega. Tu je počeo sukob. Muškarac me je napao, uzeo mi mobitel i razbio me - kazao je taksist za 24 sata.

Taksist je prijavio cijeli slučaj policiji koja trenutno istražuje detalje događaja.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
monstrum
22:51 19.07.2019.

maymunii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije