Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend-vodič

Što posjetiti i gdje nešto naučiti, pronađite u našem vodiču

muzej suvremene umjetnosti
Tomislav Miletić/PIXSELL
07.12.2012.
u 12:15

Muzej suvremene umjetnosti slavi 3. rođendan pa je ulaz besplatan uz brojne performanse

Muzej suvremene umjetnosti u subotu od 11 do 23 sata slavi svoj treći rođendan. Posjetitelji će moći besplatno pogledati izložbe, performanse, predstave za djecu, filmove za odrasle te sudjelovati u radionicama. Navečer će građane zabavljati domaći bendovi Doshlee i Kimiko besplatnom svirkom u 20.30 sati. Kao poseban dar za rođendan Zrinjevac je na južnom platou MSU zasadio osam stabala ginka, koji je simbol dugovječnosti, prijateljstva i snage.

U grijanom šatoru na Strossu besplatna predstava i koncert

U sklopu manifestacije Skijanje i grudanje na Strossu u šatoru će se u subotu u podne održati lutkarska predstava za djecu, dok će u 20 sati zasvirati bend Kabare magare.

Izrađivanje kuglica za bor s motivom grada Zagreba

Besplatne kreativne radionice izrade antiknih kuglica za bor s motivom grada Zagreba održat će se sutra od 11.15 do 12 sati u Muzeju grada Zagreba, Opatička 20.

Doznajte sve o numerologiji, predviđanjima i vidovitosti

U Europskom će se domu u Jurišićevoj za vikend od 10 do 21 sat održati Dani ezoterije. Ljerka Bjelinski će sutra u 11 sati svirati Bjelinskog, Beethovena i Schumana.

Od subote upis djece na zabavnu i poučnu Zoolimpijadu

Za učenike od 2. do 6. razreda u subotu počinju upisi na edukativno-zabavni program Zoolimpijada, koja će se održati od 2. do 13. siječnja u Zoološkom vrtu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije