Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad nema rješenja

Stanari Gornjega grada bi drugim vozačima mogli bušiti gume

gornji grad parkiranje
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
27.09.2014.
u 10:28

Dosad su zakupci rezerviranog parkirališta mogli pozvati 'pauk' ako im je netko stao na mjesto. Gradska uprava priprema ustavnu tužbu na odluku Upravnog suda kojom sada svi mogu parkirati gore, i to besplatno

Grad ni nakon gotovo mjesec dana otkako je Upravni sud osporio legalnost rezervacije parkirališnih mjesta stanarima Gornjeg grada nije pronašao rješenje za nastali problem.

U odgovoru iz Ureda za promet piše tek da će se na odluku žaliti Ustavnom sudu. To znači da će Grad krenuti u pravnu bitku koja može potrajati i više od godinu dana, a u tom razdoblju na Gornjem gradu moći će se parkirati svi vozači i to besplatno.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Odluka je stupila na snagu prije tjedan dana i neki vozači koji do sada nisu imali pravo ondje parkirati to su počeli činiti unatoč i dalje ispisanim registarskim oznakama dosadašnjeg zakupca tog mjesta.

Stanari su, kažu, zakupili ta mjesta za 1350 kuna sve do lipnja 2014., a prema riječima Romana Lalića, potpredsjednika Mjesnog odbora Gornji Grad, neki već i prijete da će ostalima bušiti gume. Dosad su to rješavali pozivanjem "pauka" koji ih zbog sudske odluke više neće smjeti odvoziti.

>>Pauk neće dizati auto ostavi li ga se na tuđem, rezerviranom mjestu

>>Od danas na Gornjem gradu mogu parkirati svi unatoč rezerviranim mjestima

Komentara 7

EP
eplesko
14:07 27.09.2014.

Neka probuše...malo kasnije uspoređujem broj na parkingu s vozilima i ja bušim gume nekom od pripadnika tzv.elite. I tako ukrug,pa na bicikl pa usporedit brojeve pa opet buši...

NO
nonoinoq
17:27 27.09.2014.

Odluka upravnog suda je prouzročila samo još veći kaos.

SA
samodinamo
09:20 29.09.2014.

i ja sam počel ostavljat auto gore...ako ulovim nekog u pokušaju da mi zbuši gumu, ja bum njega probušil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije