Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u društvu najboljih

Sljeme u zimskom katalogu za domaće i skijaše iz BiH

Sljeme
Foto: Pixsell
1/6
23.09.2015.
u 08:34

Na noćnom skijanju ljubitelji bijelih padina imat će gratis pomoć učitelja skijanja te popust na kartu

Zagrebačko će Sljeme ove zime dobiti više pažnje skijaša nego inače, njegove su staze našle mjesto u ozbiljnom katalogu zima 2014./2015.

Sljemenska se zimska ponuda našla u društvu stotina najprestižnijih europskih skijaških destinacija, a jučer predstavljeni katalog na 250 stranica razaslan je na adrese tisuća turističkih agencija u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Ovog se pionirskog pothvata prihvatio Atlas.

– Želimo popularizirati i Sljeme i skijanje. U Hrvatskoj i susjednoj BiH puno je skijaša, a Sljeme može biti naročito zanimljivo onima koji tek staju na skije ili žele malo usavršiti osnovne skijaške vještine –kažu organizatori.

Sljemenski skijaši tako će svaki četvrtak, tijekom veljače i ožujka, od 19 do 24 sata imati besplatnu pomoć učitelja skijanja te popust na kartu za noćno skijanje. Organizatori za višednevne aranžmane predviđaju boravak u Tomislavovu domu i Aparthotelu Snježna kraljica, u kojima se može noćiti po cijeni od 165 kuna naviše.

>>Janica Kostelić – skijaška kraljica iz zemlje sa tri staze

 

Komentara 2

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
12:42 23.09.2015.

Još samo treba riješiti snijeg na Sljemenu. A sramota je da Bjelolasica i Platak na kojima je snijeg redovito svake godine imaju mizerne ugostiteljske i turističke ponude, centralizam cijele Hrvatske kroz Bandić-terapiju. Treba Bandića poslati malo u Jurske alpe kod tamošnjih gradonačelnika i seoskih načelnika, a ne se futrati sa rimsim, bečkim ili berlinskim. Ajde Banditos malo do Innsbrucka svrati kad ideš za Beč.

Avatar links
links
12:43 23.09.2015.

treba ga popuniti svih 8 dana koliko je otvoren za pučanstvo što zbog takmičenja kojekakvih što zbog nedostatka snijega, dajte se uozbiljite!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije