Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike gužve

Prometni kolaps u Zagrebu: Pogledajte koje ceste su blokirane, a gdje se može proći

promet
Foto: Screenshot Google Maps
1/3
23.12.2016.
u 14:53

ZET javlja da je tramvajski i autobusni promet redovit na svim linijama

U Zagrebu je na nekim mjestima danas došlo do velikih gužvi i prometnih zastoja, a na križanju Vukovarske i Držićeve nisu radili semafori. Nakon 17.00 sati promet se počeo raščišćavati, no i dalje su velike gužve, osobito na zagrebačkoj obilaznici i Zagrebačkoj aveniji.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jankomir i Ivanja Reka u smjeru istoka zbog gustog se prometa vozi usporeno (ograničenje brzine je 80km/h), u koloni koja je u kretanju te uz povremene zastoje, javlja HAK.

– Jedan pacijent je zablokirao dvije tramvajske trake na križanju Šubićeve. Cijelo križanje je blokirao, a Martićevu i Kvatrić je bolje izbjegavati. U pola sata sam prošla samo 10 metara javila nam je jedna čitateljica iz gužve.

SDP-ov zastupnik Bojan Glavašević na Twitteru je objavio da su na križanju Vukovarske i Držićeve "crkli semafori".

– Promet u kolapsu. MUP, hitno šaljite plavce – napisao je Glavašević.

Semafori su proradili nešto prije 13 sati, ali ogromne kolone nisu se tako brzo raščistile, rekao je za 24 sata jedan čitatelj.

– Svatko je imao svoju prometnu politiku, a svakim pomicanjem bilo je samo još gore. Svi su konstantno bili na trubi. Bilo je nepodnošljivo – komentirao je.

Stanje prometa u 17 sati:

Foto: Google Maps

ZET javlja da je tramvajski i autobusni promet redovit na svim linijama.

>> Kvar na semaforima: Prometni kolaps na križanju Vukovarske i Držićeve

>> Prometni kaos u Novom Zagrebu, razna događanja uzrokovala kolaps na cestama

Komentara 8

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:54 23.12.2016.

ovo je postalo normalno pa stalno komentiram da je zagreb u prometnom kolapsu pa vozim se busom i tramvajem to jest vise pjesacim jer to nije voznja vec mucenje na vlastitu odgovornost al bitnije su fontane nek bljesci i zagreb vise nemre primit tolki priljev ljudi sa svih strana neki red mora bit a i puno je neprijavljenih u gradu pa kod mene sve neke strane registracije i firme bez djelatnika cudno kaj ne

BL
blueriver
16:44 23.12.2016.

Katastrofalna regulacija prometa u Zagrebu je posljedica rada neznalica koje su zaposjele gradske urede. Svi oni trebaju dobiti otkaze, jer su nesposobni osigurati protocnost prometa u gradu. Svugdje u europskim gradovima su guzve, ali nigdje promet ne stoji kao kod nas. Sramota.

SE
serđo12
17:24 23.12.2016.

ma krajnje vrijeme da se napravi Metro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije