Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka podigla prašinu

Petek se ispričao: Pogriješio sam, Čistoća ipak odvaja otpad

Kontejneri
Luka Stanzl/Pixsell
03.04.2018.
u 14:06

Točno je da je pod zemljom jedno, a nad zemljom drugo. Nažalost, iz kuta iz kojeg je snimljen video ne vide se oznake koje su nad zemljom, rekao je Petek.

Renato Petek, zastupnik u zagrebačkoj gradskoj skupštini iz Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska jučer je na službenoj Facebook stranici objavio snimku na kojoj djelatnici Čistoće smeće iz različitih spremnika bacaju u isti kamion. No, danas je ustvrdio kako je pogriješio.

Pogriješio sam, da točno je da je pod zemljom jedno, a nad zemljom drugo. Nažalost, iz kuta iz kojeg je snimljen video ne vide se oznake koje su nad zemljom. No to ne umanjuje činjenicu da Zagreb nije spreman na odvojeno prikupljanje otpada. U osam mjeseci, koliko sam u Skupštini, svaki mjesec se govori o otpadu i evidentno je to da se u cijelu priču ušlo nepripremljeno - rekao je Petek, piše Tportal

Snimku koju je objavio Petek komentirao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

- To je beskrupulozna laž koju će Čistoća na najbolji mogući način demantirati. Drugo im nije ništa preostalo nego da lažu i podvaljuju, to im je dio posla. Ja bih na njihovu mjestu bio konstruktivan, upućivao na pogreške koje čini gradonačelnik, jer nije Bog ni svetac, a ono što je dobro pohvalio bih i afirmirao, a ne insinuirao i lagao. Nismo mi bedasti da najprije molimo ljude da odvajaju otpad pa da sve skupa trpamo u isti kamion – rekao je gradonačelnik.

Komentara 5

KA
kacavenda
14:59 03.04.2018.

Leviçari uvek u ništa

KR
kruti198
17:40 03.04.2018.

to je neka lignjina spodoba?

MV
Mijat vrdoljak
16:15 03.04.2018.

Gospodine Petek, šteta je napravljena, što sada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije