Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Uhvaćeni na djelu: Uzalud razvrstavate, kad oni sve trpaju u isti koš!

Josipovićev gradski zastupnik snimio je ono o čemu građani pričaju
02. travnja 2018. u 22:07 56 komentara 9547 prikaza
Foto: Facebook

Evo kako funkcionira sustav odvojenog prikupljanja sortiranog otpada iz podzemnih spremnika u Zagrebu, zapisao je Renato Petek, zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini iz Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska!

 

Filmić snimljen u Kranjčevićevoj ulici i objavljen na Petekovom Facebook profilu zorno prikazuje ono o čemu već dugo bruji grad – što vrijedi razvrstavanje otpada kad se na kraju smeće trpa u isti koš, odnosno kamion.

– Brižni građani razdvajaju otpad, odlažu u postavljene spremnike, a oni sve odvoze kao da je to smeće, iz žute ili plave kante, u istom kamionu. A možda ga voze i na isto mjesto, smetlište Jakuševec? – primjećuje razočarani gradski zastupnik

Ili, kako piše na grafitu: "Uzalud vam trud, džabe ste razvrstavali!"

Zatrpani grad Ljutiti Zagrepčani: Uskoro ćemo svoj odvojeni otpad morati držati pod krevetom! Kako se to radi u Berlinu 'To je stvar kulture': Rijetke su kante za smeće vani, a i one su pod ključem Ritam grada Ako je prekršaj papirić baciti na kolnik, onda je još veći vreću ostaviti pored kante
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar ČUBE
  ČUBE:

  Što nije snimio gazdu kad je spominjao ustašku guju u Izraelu ?

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Btw, a obavezu za zbrinjavanje otpadnog mulja iz zagrebackog procistaca otpadnih voda, preuzeo je - grad Zagreb! Pa je firma koja je obecala da ce zbrinuti mulj, uz astronomsku cijenu za posao, inace iz Drnisa, kad su im odbili spaljivanje ... prikaži još!e u lokalnoj cementari, fino mulj u slepere, pravac Medjimurje i tras na polja, iako su u mulju sastojci koji su nedozvoljeni u bilo kakvoj poljoprivredi koja proizvodi proizvode koje koriste zivi organizmi. Dobro jutro dzezeri i laku noc zagrepcani.

 • Avatar ilija.pravednik
  ilija.pravednik:

  Koga boli dupe. Nije Zagreb centar svijeta.