Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Uhvaćeni na djelu: Uzalud razvrstavate, kad oni sve trpaju u isti koš!

Josipovićev gradski zastupnik snimio je ono o čemu građani pričaju
02. travnja 2018. u 22:07 56 komentara 9541 prikaza
Foto: Facebook

Evo kako funkcionira sustav odvojenog prikupljanja sortiranog otpada iz podzemnih spremnika u Zagrebu, zapisao je Renato Petek, zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini iz Josipovićeve stranke Naprijed Hrvatska!

 

Filmić snimljen u Kranjčevićevoj ulici i objavljen na Petekovom Facebook profilu zorno prikazuje ono o čemu već dugo bruji grad – što vrijedi razvrstavanje otpada kad se na kraju smeće trpa u isti koš, odnosno kamion.

– Brižni građani razdvajaju otpad, odlažu u postavljene spremnike, a oni sve odvoze kao da je to smeće, iz žute ili plave kante, u istom kamionu. A možda ga voze i na isto mjesto, smetlište Jakuševec? – primjećuje razočarani gradski zastupnik

Ili, kako piše na grafitu: "Uzalud vam trud, džabe ste razvrstavali!"

Zatrpani grad Ljutiti Zagrepčani: Uskoro ćemo svoj odvojeni otpad morati držati pod krevetom! Kako se to radi u Berlinu 'To je stvar kulture': Rijetke su kante za smeće vani, a i one su pod ključem Ritam grada Ako je prekršaj papirić baciti na kolnik, onda je još veći vreću ostaviti pored kante
Adventska šopingmanija
Adventska šopingmanija
Vodič kroz najoriginalnije božićne darove za koje nećete morati izdvojiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar ČUBE
  ČUBE:

  Što nije snimio gazdu kad je spominjao ustašku guju u Izraelu ?

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Btw, a obavezu za zbrinjavanje otpadnog mulja iz zagrebackog procistaca otpadnih voda, preuzeo je - grad Zagreb! Pa je firma koja je obecala da ce zbrinuti mulj, uz astronomsku cijenu za posao, inace iz Drnisa, kad su im odbili spaljivanje ... prikaži još!e u lokalnoj cementari, fino mulj u slepere, pravac Medjimurje i tras na polja, iako su u mulju sastojci koji su nedozvoljeni u bilo kakvoj poljoprivredi koja proizvodi proizvode koje koriste zivi organizmi. Dobro jutro dzezeri i laku noc zagrepcani.

 • ilija.pravednik:

  Koga boli dupe. Nije Zagreb centar svijeta.