Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peto izdanje

Ovoga vikenda na šatorijadu u Zelinu: Bit će roštilja, odbojke, branja gljiva, glazbe...

shutterstock
11.08.2021.
u 14:09

Broj mjesta je zbog epidemije ograničen

Ležaljku i plažu ovoga se vikenda može zamijeniti noćnim nebom, šumom i šatorom. I to na petoj Zelinskoj šatorijadi koja kreće u petak, a traje sve do nedjelje.

Mjesto radnje je kod zelinskog ŠRC-a, a organizatori iz turističke zajednice obećavaju vikend ispunjen zabavom, pečenjarenjm, graničarom, obojkom na pijesku, radionicama, branjem gljiva, glazbom... Okupljanje počinje oko 15 sati, a sa sobom valja ponijeti hranu prilagođenu za boravak u prirodi poput konzervi. Broj mjesta je zbog epidemije ograničen, a prijave traju još samo danas.

"Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808", kažu organizatori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije