Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva statistika

Vatrogasci objavili mapu ulica u kojima su imali najviše posla. Provjerite je li i vaša među njima

Zagreb: U Radićevoj ulici izbio požar
Robert Anic/PIXSELL
19.05.2023.
u 15:30

Zanimljivo je i da se na popisu našla i jedna autocesta i to s 118 intervencija

Zagrebački vatrogasci objavili su zanimljivu statistiku. Naime na Facebooku Vatrogasne postrojbe Zagreb napravili su popis koje ulica u metropoli u kojima su posljednjih sedam godina imali najviše intervencija. 

Svojevrsni top 15 otvorila je vjerojatno najpoznatija zagrebačka ulica Ilica s čak 700 intervencija. Jedna od posljednjih, o kojoj smo pisali prije svega nekoliko dana, dogodila se nedaleko Britanca. Tada nam je čitatelj dojavio kako se na pločnik urušila fasada. Na terenu su bili i vatrogasci koji su nam potvrdili kako je, na zahtjev policije, uklonjeno je oko 10m2 limova, crijepova i cigli. 

- Bio sam nasred Britanca kad se čuo udar i otišao sam vidjeti što je i vidio cigle na podu. Na sreću, nitko nije prolazio u tome trenutku tim dijelom Ilice (to je točno nasuprot Kačićeve ulice). Inače je to jako frekventno mjesto. Na Ilici je slastičarna i popularna pekarnica iz koje stalno ulazi i izlazi… Pravo čudo je da nitko nije ozlijeđen - ispričao nam je onomad čitatelj. 

Ilica uvjerljivo drži drugo mjesto jer iduća ulica s najviše intervencija, Savska cesta, imala ih je oko 450 manje, odnosno, ukupno 256. Zanimljivo je i da se na popisu našla i autocesta A3 koja prolazi kroz Zagreb i to s 118 intervencija.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije