Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna regulacija

Novi radovi: Na tri točke u gradu će tijekom vikenda biti gužve

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
22.07.2021.
u 16:29

Provjerite obilazne pravce

Zbog izvođenja radova rekonstrukcije kolnika, na Kobiljačkoj cesti kod kućnog broja 61 od sutra do 23. kolovoza bit će zauzet dio kolnika, dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu. Na Aveniji Dubrovnik pak će zbog izvođenja radova polaganja elektroenergetskog kabela neposredno prije raskrižja s Ulicom Mate Parlova od subote do utorka bit će zauzet dio kolnika.

A zbog radova rekonstrukcije vrelovodne mreže, Ulica Hrgovići od nedjelje do ponedjeljka bit će zatvorena za sav promet. Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Ulica Hrgovići – Ulica Hrvoja Macanovića – Pakoštanska ulica - Kružna ulica
– Ulica Ferdinanda Budickog - Harambašićeva cesta i obratno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije