Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP Ante Starčević

"Natječaj za direktore Holdingovih podružnica obična je farsa"

vijeće
ARHIV VL-A
24.09.2010.
u 15:54

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, i njen zamjenik Pero Kovačević jutros su na Jelačićevu trgu organizirali humanitarnu akciju “Ruža za gladne”. Prikupljali su pomoć za obitelji čije su kuće i gospodarstva poplavljena.

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, i njen zamjenik Pero Kovačević jutros su na Jelačićevu trgu organizirali humanitarnu akciju “Ruža za gladne”. Prikupljali su pomoć za obitelji čije su kuće i gospodarstva poplavljena.

"Sustav zaštite i spašavanja šupalj je poput sira"

– Hrvatski sustav zaštite i spašavanja šupalj je poput sira. Sustav je zakazao u svakom pogledu, posljedice su katastrofalne, a Vlada bježi od svoje odgovornosti. Naime, Vlada je jučer osnovala radnu skupinu za utvrđivanje propusta u provedbi mjera i planova obrane od poplava, te u nju imenovala najodgovornije osobe za učinjene propuste od resornih ministara, čelnika Državne uprave za zaštitu i spašavanje i čelnika Hrvatskih voda. Žalosno je da će propuste utvrđivati upravo oni koji su najodgovorniji za te propuste. To je kao da lisica provodi istragu o tome tko je potamanio kokošinjac – poručili su Ruža Tomašić i Pero Kovačević.

Osvrnuli su se i na situaciju u Zagrebu i konstatirali da je Grad u dubokoj i pogubnoj ekonomskoj, političkoj i upravljačkoj krizi, a da posljedice plaćaju Zagrepčani. Za sve je kriva, tvrde, neformalna koalicija (SDP, HSU, HNS, HSLS, Tatjana Holjevac i Josip Kregar) koja “drma” Zagrebom i kojoj je jedini cilj podjela plijena koji se zove Zagrebački holding.

Natječaj je farsa

Posebno su se osvrnuli na izbor direktora u Holdingu i konstatirali da je objavljeni natječaj farsa na koji se javilo 496 kandidata – 30 kandidata kojima je obećano da će biti direktori i 466 kandidata naivaca, koji su mislili da natječaj nije farsa.
“Korist od natječaja su imali jedino dnevni listovi kojima je plaćena objava, državna tijela koja su izdavala potvrde o nekažnjavanju, javni bilježnici koji su ovjeravali dokumentaciju, vlasnici fotokopiraonica i Hrvatske pošte preko koje su kandidati slali ponude”, rekli su. Ruža Tomašić je tim, kako ih je nazvala, naivcima poručila da naknadu štete traže od trojca Šprem-Kregar-Čačić.

Komentara 5

GA
gabriela__
20:50 25.09.2010.

Pa,ne valja im,jer je Hrvat.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
16:39 24.09.2010.

Nisu li Ruža i Pero iz one smiješne stranke čiji gazda fotokopira magisterij??? Mr. Xerox je njihov uzor...

BZ
Branko Zajec
18:24 24.09.2010.

A, kada je Bandić zapošljavao tog istog Peru, onda nije trebalo postavljati pitanje moralnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije