Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Najšarenija uskrsna avantura ‘Gdje je jaje?’ za djecu i roditelje

akcija
VL
21.03.2013.
u 17:35

U organizaciji Večernjeg lista i City Center onea uz partnere Hypo banku i Volkswagen Hrvatska.

Vesela likovna avantura i nagradna igra održava se u City Centeru one East u subotu, 23. ožujka, i u City Centeru one West u nedjelju, 24. ožujka. Zadatak je najmlađih posjetitelja da pronađu velike bijele pisanice na hodnicima City Centera one i kod njih naprave kreativni predah. Osigurali smo tempere, kolaž-papir, flomastere, bojice i naravno glittere. Osim velikih jaja, tu će biti i manja jaja od stiropora koje će klinci moći ponijeti kao uspomenu. Animatori će cijelo vrijeme biti u blizini i poticati najmlađe da izraze svoju kreativnost.

Dok će se djeca zabavljati ukrašavanjem jaja, za roditelje će se pobrinuti Večernji list sa svojim dnevnim izdanjima.

Osim likovnih radionica, uskrsne blagdane oživit će nastupi Klauna Ludeka i Zagrebačkih mališana, a s nama će cijelo vrijeme biti i Uskršnji Zeko. Iza kostima Uskršnjeg Zeke krije se stand-up komičar Mario Petar Orešković, koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu.

Posjetitelji će moći iskušati svoju sreću u nagradnoj igri s ukupnim fondom od 10.000 kuna i brojnim utješnim nagradama koje su osigurale Hypo-Alpe-Adria-Banka i City Center one. Nagradna igra traje cijeli dan. Letak s ispunjenim podacima možete ubaciti do 19 sati. Uvjet sudjelovanja u izvlačenju je kupnja u iznosu od minimalno 50 kuna u City Centeru one East 23. ožujka i u City Centeru one West 24. ožujka. U nagradnoj igri možete sudjelovati i više puta pa zato imate razloga doći oba dana. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se u 19 sati oba dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije