Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi sveti

Na groblja javnim prijevozom

\'27.10.2010. Kaptol, Zagreb -  Nekoliko dana prije blagdana Svih Svetih trznica sve je vise putnika u autobusima za groblje Mirogoj Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.10.2010.
u 10:49

Promet je zabranjen oko Mirogoja, Miroševca i Markova polja.

ZAGREB - Najbliže ulazu u groblja Mirogoja, Miroševca i Markova polja ovaj će vikend i na blagdan Svih svetih moći ZET-ovi autobusi, taksiji, vozila invalida te ona s posebnim dozvolama. Osim ZET-a, koji će pojačati autobusne linije prema svim grobljima, građani se 31. listopada i 1. studenoga mogu do posljednjih počivališta svojih najmilijih dovesti taksijima na relacijama Cesarčeva – Mirogoj/Krematorij te Dubrava (terminal ZET-a) – Miroševac za 30 kuna.

Danas od 7.30 do 20 sati i u utorak od 9 do 20 sati prema Mirogoju je zabranjeno prometovati Alejom H. Bollea te Mirogojskom od rotora do Remetske ceste. U nedjelju i ponedjeljak od 7.30 do 21 sat neće se moći prometovati Kaptolom, Vlaškom od Palmotićeve do Bakačeve, Bakačevom i Cesarčevom te prilazima Mirogoju i Krematoriju.

U te dane od 7.30 do 20 sati za promet se djelomično zatvaraju ulice prema Miroševcu te od 6 do 19 sati prema Markovu polju.

Komentara 8

PU
pumbica
12:05 30.10.2010.

Sramota od ZET-a.Tako skupo prodaju karte.Pa ljudi idu na groblje.To je pljačka sirotinje.Jer bogati se ne voze busu za groblje .Stvarno bi se trebao USKOK sa ZET-om.....

TO
tor
17:55 30.10.2010.

pričaš gluposti! na čemu si ti?

PU
pumbica
10:03 31.10.2010.

purgerkuzim?Pa zar nije to pljačka.Oed okretišta u Dubravi jedna stanica 30.Kuna,a od Sesveta do Markovog Polja prije dođeš pješke nego busom.I tko da kazni taj crveni HOLDING,ako ne Uskok ili netko drugi.Jer oni crveni tovu dan mrtvi i idu na noč vještica,a mi znamo da su SVISVETI.ma bilo koje vjere....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije