Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemojte zapeti u prometu

Ljetni radovi u punom su jeku: Za sav promet zatvoreni dijelovi Avenija Dubrovnik i Zvonimirove

Zagreb: Zbog radova zatvoren dio Avenije Dubrovnik
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/4
03.08.2022.
u 14:46

U Gradu navode obilazne pravce i mole za razumijevanje

Ljetni radovi na prometnicama u punom su jeku, a od jutros su sav su promet zatvorene i neke od najprometnijih zagrebačkih ulica. Avenija Dubrovnik tako je zbog radova na uređenju kolnika zatvorena do nedjelje u 4 ujutro, a radi se na južnom kolniku na dijelu od Ulice Trnsko do Avenije Većeslava Holjevca.

Obilazni pravac je Av. Dubrovnik – Radoslava Cimermana – Joszefa Antalla – Av. V. Holjevca – Av. Dubrovnik.


– Napominjemo da, kako bi se izbjegla dodatna zagušenja na navedenoj dionici predlažemo slijedeći obilazni pravac:
Jadranska av/Remetinečka cesta – Kružni tok Remetinec – Jadranski most – Savska cesta – Slavonska av. - Av. V. Holjevca – Av. Dubrovnik – poručuju u Gradu. Za vrijeme navedenih radova biti onemogućeno prometovanje pješaka preko postojećih pješačkih prijelaza u zoni radova te ih molimo da radi sigurnosti koriste obilazne pješačke prijelaze i pothodnike.

Radi se i u Zvonimirovoj, i to na na zamjeni dijela tramvajskog kolosijeka, pa će ona na potezu od Ulice Antuna Bauera do Trga žrtava fašizma do ponedjeljka u šest ujutro biti zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova su:  Ulica kralja Zvonimira – Bauerova - Vlaška – Šoštarićeva – Langov trg – Branjugova - Palmotićeva.

Od srijede, 3. kolovoza do nedjelje, 7. kolovoza zbog radova će biti zatvoren za promet južni kolnik Avenije Dubrovnik, na dijelu od Ulice Siget do Avenije Većeslava Holjevca, te će autobusne linije 109 (Črnomerec – Dugave) i 222 (Remetinec – Žitnjak) prometovati obilaznim trasama u smjeru Dugava, odnosno Žitnjaka.

Linija 109:

Črnomerec – redovnom  trasom do raskrižja Ulice Trnsko i Ulice Radoslava Cimermana – (lijevo) Ulica Radoslava Cimermana – (desno) Ulica Joszefa Antalla – (desno) Avenija Većeslava Holjevca – (lijevo) Avenija Dubrovnik – i u nastavku redovnom trasom prema Dugavama
Linija 222:
Remetinec – redovnom  trasom do raskrižja Ulice Trnsko i Ulice Radoslava Cimermana – (lijevo) Ulica Radoslava Cimermana – (desno) Ulica Joszefa Antalla – (desno) Avenija Većeslava Holjevca – (lijevo) Avenija Dubrovnik – i u nastavku uobičajenom trasom prema Žitnjaku
Autobusne linije će u smjeru Črnomerca i Remetinca prometovati redovnim trasama.

Komentara 2

JO
josmalopanestalo
20:10 04.08.2022.

nije mi jasno zakaj ne pomaknu slivnike uz rub za pola metra ispod rubnika da s ne uništavaju auti i autobusi !!!

SA
sasha68
17:39 04.08.2022.

zašto ne objasvite da ovo ne radi grad ni njegove podružnice, nego privatnici koje se masno plaća, isti oni koji su radili za bandića ali za upola manje ugovore od senfovih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije