Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOG VIKENDA

Koncerti, izložbe, filmovi i još mnogo toga na ovogodišnjim Danima Remetinca

Đani Stipaničev i Renata Sabljak
Foto: Promo
1/3
07.09.2021.
u 14:34

Organizatori za petak, subotu i nedjelju spremaju bogat program koji će za sve posjetitelje biti besplatan.

Mjesni odbor Remetinec, Centar za kulturu Novi Zagreb i Udruga Kvart za PET organiziraju Dane Remetinca od 10. do 12. rujna 2021. u centralnom dijelu remetinečkog kvarta, na Trgu Narodne zaštite – kod Centra za kulturu Novi Zagreb, u njegovim okolnim parkovima i kod Doma zdravlja na sportskom igralištu.

Organizatori za petak, subotu i nedjelju spremaju bogat program koji će za sve posjetitelje biti besplatan.

- Pripremili smo šaroliki i besplatni program koji će zadovoljiti ukuse građana svih uzrasta. Moći ćete pogledati suvremenu izložbu u Galeriji Vladimir Bužančić, poslušati koncerte na terasi Centra, igrati društvene i sportske turnire, sudjelovati u dječjim radionicama, pogledati dječju predstavu Hrvoja Zalara „Priča o Tupsonima“, družiti se i opustiti uz gastro ponudu i ritmove našeg DJ-a, kupiti lokalnu eko hranu i etno proizvode na štandovima, pogledati film Vlade Bobana Nogometne ikone – Bitka za Macolu koji opisuje i prati nastanak nogometnih pub-kvizova, dok će se sugrađani starije životne dobi moći upoznati s radionicama koje se u sklopu Centra za kulturu Novi Zagreb organiziraju za njih tijekom godine. - najavljuju organizatori.

Dane Remetinca zaokružit će koncert Tamburaškog društva „Gaj“ - Večeri popularnih pjesama uz tamburu kojima se pridružuju solisti Renata Sabljak i Đani Stipaničev.

Foto: Rikard Jadan

Inače, urbano naselje Remetinec nastalo je u rujnu daleke 1955. godine kada se planirao razvoj grada preko Save, a gdje je Remetinec trebao biti središte cijelog Novog Zagreba.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije