Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politika kuće

I. Tolić i S. Ljubičić paralelni direktori sa svim ovlastima

ivan tolić
Foto: Boris Ščitar
25.11.2013.
u 09:15

U nove tvrtke preoblikovani su GSKG i ViO, no direktora je više i nemaju svi jednaku moć u odlučivanju

Nakon što je u tišini razvlastio sve članove uprave Zagrebačkog holdinga koji ništa ne mogu bez supotpisa šefa uprave Slobodana Ljubičića, istu politiku gradonačelnik Milan Bandić primijenit će u novim tvrtkama koje nastaju iz podružnica. Samo što će, osim Ljubičića, Bandićevu politiku provoditi i njegov čovjek od povjerenja Ivan Tolić, član uprave Holdinga.

Zasad su u službenom registru Trgovačkog suda kao samostalne tvrtke upisane GSKG i Vodoopskrba i odvodnja, a otprije Gradska plinara i Gradska plinara-Opskrba.

No stari-novi direktor GSKG-a Joško Jakelić nema ovlasti samostalno odlučivati. On društvo može voditi uz supotpise Daniele Franić, članice uprave koja također ne može samostalno potpisivati dokumente, i Ljubičića, koji pak može samostalno voditi GSKG.

Direktor ViO-a može zastupati, uz Antu Samodola i Zdenka Milasa, članove uprave Holdinga koji su upisani i kao direktori te Ljubičića koji opet može samostalno odlučivati. U Gradskoj plinari i Gradskoj plinari-opskrbi uz stare direktore kao direktori su upisani i Tolić, odnosno Ljubičić koji za razliku od kolega ne trebaju njihovu suglasnost.     

Komentara 1

Avatar liquidsky
liquidsky
10:04 25.11.2013.

Uobičajena loša komedija u režiji Milana Bandića. Previše glumaca, sadržaj isprazan. Ulaznice nekima besplatne, većini građana preskupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije