Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primopredaja

Prvi sastanak starih i novih direktora ZG Holdinga

Zagrebački holding
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.11.2013.
u 10:36

Prema ugovorima koje su potpisali 2009. godine, razriješeni direktori imaju pravo na posao unutar Holdinga.

Novoizabrani i stari direktori podružnica Zagrebačkog holdinga imali su jučer prvi sastanak s upravom gradske megatvrtke.

Iako nije bio radni, nego tek sastanak upoznavanja, kako doznajemo, većina novih šefova, njih 21, već danas će biti na svom radnom mjestu gdje će se obaviti i primopredaja dužnosti. Stare pak direktore čeka zadaća da nove uvedu u posao, objasne im funkcioniranje podružnica, upoznaju ih sa zaposlenicima.

Prema ugovorima koje su potpisali 2009. godine, razriješeni direktori imaju pravo na posao unutar Holdinga.      

Komentara 2

KO
komentatorv2
11:05 20.11.2013.

aha stari imaju pravo na posao unutar tvrtke? ok onda moreju za 3k kuna obuc kute i sljakat u kanalizaciji ili cistit zg ulice od smetja, jer za to valjda jesu.

TO
Tomi12
11:12 20.11.2013.

Sastanak SDP-ovih nesposobnjakovića sa novim Direktorima. Robert Mišeta je došao u Zagrebparking preko Bernardića. Mladi lav Robi je prije toga radio u Iskon-u gdje se morao potruditi da bi opravdao svoju poziciju. U Zagrebparkingu je živio kao car, službeni vozač,vozač, sve povlastice, službena kartica, ljetovanje i zimovanje, putovanja na trošak holdinga itd. Krenuo sa mobbingom i čistkama svađajući se sa svima, čak se zamjerio i Zagrebačkim policajcima. Većina pauk vozila nije tehnički ispravna što je prijavio jedan vozač istog. Maltretirao je kontrolore parkinga da se ne mogu vratiti nakon smjene bez cca 20 parkirnih kazni jer Zagrepčani ne plaćaju parking i to treba iskoristiti za bilancu itd. Također je prijavio nezakonitu i prodaju na crno godišnjih parkirnih karata no od toga ništa, znači odustao od progona "pošteni" Robert. Neka mu posao nađe propali političar Bernardić koji ga je i doveo. Takve balavce oligarhe ne trebamo u Zagrebu. ps. Zagrebparking sam naveo samo kao najjasniji primjer od svih podružnica i zbog velike profitabilnosti naplate parkinga. Najveća investicija za koju se Mišeta mora brinuti je boja za parkirna mjesta. Prihodi ogromni a rashodi i rizik nikakvi. U takvim firmama može i mentalno retardirana osoba biti direktor, čak i bolji jer ne bi bio korumpiran i rastrošan. Bandiću makni sociopate iz Holdinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije