Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apsurd ide dalje

I Cammeo dignuo kaznene prijave

'11.07.2011. Zagreb, Hrvatska - Konferencija za novinare taxi sluzbe Cammeo. Drazen Medic tenicki direktor u Cammeu. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
11.07.2011.
u 15:15

Taksisti se prisluškuju i snimaju, ali i skupljaju peticiju za nove dozvole. Minovski je ponovno najavio i osnivanje tvrtke u koju bi uključio 400 nezadovoljnih taksista iz Radio taksi Zagreba

 Nakon brojnih ispada, vrijeđanja, blokiranja vozila, čak i udaraca, Taxi Cammeo grupa odlučila je krenuti u "protunapad" i jednako kao i taksisti iz Udruženja Radio taksi Zagreb, podići tužbe protiv konkurencije.

– Danas ide kaznena prijava za klevetu, tajno snimanje i prisluškivanje. Imamo pouzdanu informaciju da se prisluškuje i mene i mog oca. Ne pričamo bez veze. To su činjenice. Ne bismo tako nešto iznosili da nismo sigurni – rekao je Vladimir Minovski, koji nije htio otkriti odakle mu podatak da im se telefoni prisluškuju. – Dokumenti su kod odvjetnika i bit će proslijeđeni Državnom odvjetništvu – rekao je. Glasnogovornica tvrtke, Lara Liović Nadaždi tvrdi kako se javnost pokušalo obmanuti snimkom njihovih vozača koji su se parkirali na Radničkoj cesti ispred tvrtke. S tom su slikom, kaže, pokušali ih kompromitirati. No, ima i pozitivnih vijesti. Tako će se uskoro uvesti još jedan broj za poziv Cammeo taksija te omogućiti naručivanje vozila besplatno putem interneta. Cammeo je pokrenuo i peticiju za dobivanje još 270 taksi dozvola koju je, prema tvrdnjama Minovskog, potpisalo već 50 tisuća građana. Ponovno se najavilo i osnivanje "Taxi Caba" tvrtke, u koju bi se uključilo 400 nezadovoljnih vozača Udruženja Radio taksi Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 6

TA
taksistLegalist
18:45 12.07.2011.

Ovo je tekst uz prijavu koju sam u nedjelju ujutro poslao inspektoratu i komunalnom redarstvu sa fotkama balavca koji vjerojatno ni vozačku nema, čača mu valjda ne da auto pa on malo po noći taksira u Cammeu... šteta pa ne mogu uploadati i fotke...interesira me dalji razvoj događaja... Dal\' ga roditelji traže? Ovaj Cammeov vozač snimljen jutros, 10.07.2011. godine na radnom mjestu kod \'Mosconija\' kako vozi Cammeov taksi ZG-8137-EJ (interna oznaka 037) bez obavezno istaknute dozvole i licencije pod vjetrobranom - oborio je Guinessov rekord – premda nevjerojatno mlad, uspio je steći tri godine vozačkog iskustva, savladati Oktavijine policijske konje, postati vozač profesionalac i položiti neprolazni poseban ispit za taksi vozača u gradu Zagrebu, a najnevjerojatnije postignuće mu je beneficirana starost od najmanje 21 godine života. Mladac je stidan jer ga roditelji vjerojatno traže, a i Cammeova osiguravajuća kuća želi mu odati posebno priznanje.

TA
taksistLegalist
18:47 12.07.2011.

A sad nastavak… što je dalje bilo??? Zovem jutros komunalno redarstvo da mi daju informacije o postupanju u vezi navedene prijave. Što mislite? Prijave nema!!! Popapala maca!!! Pošaljem je ponovo, nazovem ponovo, dobijem potvrdu, da, vidimo i vozilo bez obaveznih dozvola pod vjetrobranom, da, vidi se i da gotovo dijete glumi profesionalca za volanom… bit ćete obaviješteni o postupanju… Nastavak u slijedećem broju… Nagradna igra: a šta će sad bit???

TA
taksistLegalist
18:51 12.07.2011.

garantiram da nikome nije svejedno da li mu maloljetnu kćer u četiri ujutro vozi kući evidentirani diler i narkoman ili teški kriminalac, rehabilitiran ili ne...da joj se dogodi Antonija, što mislite što će biti u komentarima – kako se to moglo dozvoliti... a u Cammeu se ne pita za nekažnjavanje, kvalifikaciju, dozvolu... - zadovoljstvo uslugom ispod cijene, da se ne ponavljam, ne može biti i nije opravdanje za kriminal koji iza toga stoji... cijena je rezultat potplaćenih ili još češće neplaćenih ilegalaca koji se iskorištavaju pod motom \'ako nećeš ti, ima drugi\'... a to što su uz to i doslovce pod tabletama da bi izdržali smjene, ne bi se smio moliti dragom Bogu \'nek samo još mene jeftino doveze, a poslije može i krepat...\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije