Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u najam

Grad za četvrt uzeo prostor od Holdinga

Ilustracija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
17.02.2020.
u 11:14

Mjesečno će to stajati 2800 kuna, a platit će morati i režije, i to paušalno, 490 kuna svaki mjesec

Dva prostora od po 28 četvornih metara od Tržnica Zagreb, odnosno od Holdinga, do lipnja će na Branimircu unajmljivati Gradski ured za mjesnu samoupravu.

Mjesečno će to stajati 2800 kuna, a platit će morati i režije, i to paušalno, 490 kuna svaki mjesec. Razlog što će Grad gradskoj tvrtki plaćati 50 kuna po četvornom metru “administrativnih prostorija”, plus režije, jest taj što Mjesni odbor “Petar Krešimir IV.” i Gradska četvrt Donji grad nemaju “adekvatan prostor” za rad. Drugim riječima, Grad će Holdingu platiti ukupno 19.740 kuna, jer najam teče od 1. siječnja, kako bi se mogle realizirati sjednice i ostale aktivnosti Gradske četvrti i Mjesnog odbora. 

VIDEO Dario Juričan dijelio janjetinu ispred Holdinga

Komentara 2

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
12:39 17.02.2020.

Kad Miki kaže da se boji....

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:10 17.02.2020.

He he, ma sve je to lijepo, da se zbrine partijska sirotinja u Mjesnom odboru, da ne čuče na sastancima po birtijama. Ali pazi sad. Holding je firma u vlasništvu Grada. Dakle, Grad je sam od svoje firme uzeo svoj prostor i zemljište ispod njega naravno, da bi ga dao sebi samome, a onda to još i platio, ne preskupo doduše, aliiiiiiiii, heheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije