Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Gorio ured u Maksimirskoj, nema ozlijeđenih

Požar u Maksimirskoj
Foto: Danijel Lijović
1/6
25.02.2020.
u 20:40

Zbog požara je Maksimirska ulica bila privremeno zatvorena za promet zbog čega je došlo do stvaranja gužve

Požar koji je u utorak navečer buknuo u maloj uredskoj radnji u Maksimirskoj stavljen je pod kontrolu, doznaje se od zagrebačkih vatrogasaca.

Vatrogasci su dojavu o požaru u prizemlju zgrade na Maksimirskoj broj 6 primili u 18.28 sati te su ga odmah stavili pod kontrolu.

Zbog požara je Maksimirska ulica bila privremeno zatvorena za promet zbog čega je došlo do stvaranja gužve i 'čepova' u tom dijelu grada.

Požar u Maksimirskoj
1/6
Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
07:03 27.02.2020.

Zaista; što se to događa ? Svakodnevno požari posvuda; u ugostiteljskim objektima, na vozilima, u poslovnim prostorima, zatim umrli na ulicama, u vozilima, u stanovima ...? Ili se prije nije pisalo o svim takvim slučajevima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije