Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U inspekciji

Bandićev poučak: Ako ne radi on, neće ni drugi obaviti posao

bandić inspekcija
Zna.hr
07.06.2015.
u 19:41

Ne samo što je podijelio opomena radnicima u gradskim i Holdingovim službama, već i objašnjavao kako treba što izvesti

Obilazak Trga kralja Tomislava, parka na južnoj strani Vukovarske i radova na pješačkom mostu preko Miramarske ulice gradonačelnik Milan Bandić iskoristio je u petak popodne za dijeljenje opomena zaposlenicima u gradskim i Holdingovim službama.

Jednostavno je zaključio - on mora, osim svoje, obavljati i dužnosti komunalnih redara, kositi travu, graditi most, sređivati slivnike, jer ako on to osobno ne učini, njegovi suradnici – mišljenja je Bandić – neće, ili će, nesavršeni kakvi jesu, činiti greške.

– Nije gradonačelnik ovdje da se hvali isključivo dobrim. Svatko ima pravo na pogrešku i stvari se moraju popraviti, ali tek kad dođete na teren možete uočiti greške– održao je Bandić svima lekciju.

I dok je u ovoj godini predviđeno uređenje Trga kralja Tomislava kao jedna od većih investicija, Bandić o tome nije govorio - baš na tom mjestu ljutio se zbog nesavršeno pokošene trave i Štefici Mihalic, šefici Vodoopskrbe i odvodnje, delegirao zadatke kako bi Tomislavov trg “bio perfektno uređen” jer se za oborina u parku skuplja voda.

Svojima je podijelio opomene, a izvođačima angažiranima na gradnji pješačkog mosta otvoreno je poručio: “U dva tjedna nisu napravili ništa, ili ih mijenjajte ili neka se prime posla”.

Komentara 24

GE
geler203
20:57 07.06.2015.

"gospodine" gradonačelniče ako ste tako stručni i razumijete se u sve poslove što će vam toliko savjetnika? Da li je to zbog čistog broja popunjavanja radnih mjesta da bi bili plaćeni ili po nekom drugom kriteriju?

TR
Trnjanec
21:46 07.06.2015.

Nekako me to podsjeća na Velikog Vođu, koji isto tako u Sjevernoj Koreji obilazi radnike i dijeli im savjete, jer On sve zna i On je najbolji i najstručniji.

TM
trade_mark
09:31 08.06.2015.

gospon bandić, zakaj niste otišli u mesničku malo pogledat kaj tam ne štima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije