Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanja

Zlatna plaketa uručena i zamjenici ravnatelja USKOK-a

Tamara Laptoš
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
29.05.2012.
u 12:47

Zlatnu plaketu \"Grb Grada Čakovca\" primili su Dejan Buvač, tvrtka Midi iz Ivanovca i Tamara Laptoš

– Kriza je dovela do toga da nema onoliko investicija u gospodarstvu koliko smo očekivali, no odlučili smo se na održavanje stečenih prava koja nismo smanjivali i cijena usluga koje nismo podizali. U prošlosti smo uglavnom vlastitim snagama izlazili iz kriza i svaki put kretali ubrzano naprijed. Siguran sam da će tako biti i ovaj put – kazao je gradonačelnik Čakovca Branko Šalamon na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada.

Zlatnu plaketu "Grb Grada Čakovca" primili su Dejan Buvač za zasluge u kulturi, tvrtka Midi iz Ivanovca za gospodarstvo te Tamara Laptoš, zamjenica ravnatelja USKOK-a za zasluge u borbi protiv korupcije.

– Naša sugrađanka Tamara Laptoš jedna je od najpoznatijih osoba koje se bave borbom protiv kriminala pa zavređuje to priznanje – kazao je Šalamon koji ju je, sa svojim zamjenicima, i predložio za plaketu.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
17:01 30.05.2012.

Niste napisali kolko je tetinih optužnica \'\'palo\'\' i kolike odštete građani R.H. moraju platiti radi nesposobnih istražitelja u USKOK-u. Primjera radi, za Čehoka je već dvaput poslana na \'\'doradu\'\', Ptičeka, jedanput, isto i za Pataftu... Veli poslovica: \'\'skoči prek potoka i onda reči-hop\'\', kod drugarice i društva je to obratno.Kaj ju treba pohvaliti ili nagraditi, nek dela posel za koji ju plača Hrvatska sirotinja sa svoga minimalca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije