Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2023. u 09:15

On je sada najopasnija osoba na svijetu, koja ne bi prezala, da joj se dopusti, ni od još radikalnijih koraka u budućnosti

Komentara 5

ZA
zagabria1
10:00 25.05.2023.

Ovaj uvijek ratuje za one koji ga bolje plate. Naravno iz fotelje samo

PO
ponosno!
09:55 25.05.2023.

ne radi se tu o putinovom vojnom porazu, nego o porazu ruske imperijalističke ideje o njihovoj nekažnjivosti i pravu na nasilno širenje na susjedne zemlje, ubijanje susjednih građana i vojnika, razaranja, otimanja teritorija susjeda! općenito ta ideja da jedna zemlja s nuklearnim oružjem, samo zato što ima nuklearno oružje, može raditi što hoće, mora biti poražena kao znak svima u svijetu koji imaju ili s ciljem ponavljanja nekažnjene ruske agresije na Ukrajinu, misle nabaviti nuklearno oružje!

Avatar fidelio
fidelio
09:59 25.05.2023.

Ne može biti mira, jer to nije u interesu Washingtona. Do daljnjega će se trošiti barut i životi, jer u suprotnom, papirnati tigar ide u ropotarnicu, zajedno s Atilom, Aleksandrom, Cezarom i ostalim nekoć neprikosnovenim "vladarima svijeta".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije