Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI, radionice

Započinje trodnevni Vurban Street Festival u Vukovaru

General Woo
Petar Glebov/PIXSELL
05.09.2014.
u 12:10

Prvoga dana festivala, koji traje tri dana, nastupiti će izvođači DJ Ameba, Mickel, Karizmatik, General Woo i Mr Dirty Hairy

U organizaciji vukovarske nevladine udruge Mirovna grupa mladih Dunav danas u Vukovaru započinje šesti po redu street festival nazvan Vurban Street Festival. Prvoga dana festivala, koji traje tri dana, nastupiti će izvođači DJ Ameba, Mickel, Karizmatik, General Woo i Mr Dirty Hairy.

Sutra, odnosno drugoga dana festivala, održat će se razne kreativne radionice, breakdance, DJ-ing, crtanje, izložba radova nastalih kroz projekte, radionice za djecu, razne projekcije kao i informiranje mladih o mogućnostima za mlade kroz Eurodesk. Večernji program rezerviran je za nastupe lokalnih demo bendova čiji program započinje u 18 sati na šetnici ispred i u prostorijama Radničkog doma. Zadnjeg dana festivala korisnici Fruity kluba imati će priliku sudjelovati na radionici sviranja udaraljki pod vodstvom Brod teatra koji će se toga dana usidriti kod Vukovara, a u sklopu projekta Rivers of Europe – RIVE.

– Vurban za cilj ima pružiti mladim kreativnim ljudima iz grada i okolice da javno prikažu svoje interese, glazbena i druga umijeća. Isto tako pruža mogućnost i uvjete umrežavanje mladih glazbenika iz Vukovara i okolice, priliku da zajedno stvaraju i rade na novim kulturnim proizvodima i na taj način ih se osnaži u nastojanjima da se aktivno bave urbanim kulturnim stvaralaštvom. Ovim festivalom cilj nam je promovirati urbanu kulturu u Vukovaru i jačati urbanu scenu u gradu, navode organizatori.

>>Plesne akrobacije uz žestoke ritmove elektronske glazbe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije