Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprikladno odjevena

Zabila se u automobil na raskrižju, no nitko nije očekivao da će ovakva istrčati iz vozila

vozačica
Foto: Screenshot
20.11.2017.
u 12:10

Žena se svojim automobilom zabila u drugi automobil koji je imao zeleno svjetlo na semaforu pa je odmah nakon nesreće potrčala iz automobila kako bi se odjenula

Snimka prometne nesreće iz Sydneyja obišla je svijet i to ne zbog nezgode nego zbog onoga što je nakon toga napravila žena koja je prouzročila nesreću.

Naime, na snimci se vidi kako se jedan automobil zabija u drugi usred raskrižja, no nakon sudara, iz automobila koji je prouzročio nesreću istrčala je žena samo u gaćicama i gornjem dijelu kupaćeg kostima.

Vozačica je bila poprilično oskudno odjevena pa je brzo otrčala iza automobila kako bi navukla hlače prije nego što dođe policija.

Nesreću je skrivila razodjevena vozačica koja je s prijateljicama očito bila na plaži. Bijeli automobil u koji se zabila imao je zeleno svjetlo na semaforu.

 

Komentara 3

JK
J. K.
13:16 20.11.2017.

Svaki put kad idem s plaže u apartman obavezno obučem trodijelno odijelo i leptir mašnu.....kaj si ova seljakuša umišlja voziti u badiću

SK
skylar
10:44 20.11.2017.

u Australiji je sada početak ljeta, i kod nas ljudi koji sa plaže idu doma u autima sjede vrlo oskudno odjeveni

BL
bljak007
11:31 20.11.2017.

Pih, koliko puta je meni moja suvozačica obrađivala ručicu mjenjača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije