Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno vrijeme

Za trajanja festivala pulski kafići i restorani radit će dulje

konobari
Arhivska fotografija
06.07.2011.
u 08:10

Za vrijeme održavanja 58. festivala igranog filma u Puli ugostiteljskim objektima odobrava se produženje radnog vremena

Grad Pula donio je odluku o odobrenju produljenja radnog vremena ugostiteljskim objektima smještenim na području Starog grada, odnosno u središtu Pule i blizini Arene. Odluka se odnosi na 12 ulica, a cilj je da posjetiteljima Festivala igranog filma u Puli omogući usluge i nakon završetka filmskih projekcija.

Za vrijeme održavanja 58. festivala igranog filma u Puli, odnosno između 9. i 23. srpnja, ugostiteljskim objektima odobrava se mogućnost produljenja radnog vremena od 6 do 4 sata sljedećeg dana.

Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obvezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke i propisa koji reguliraju javni red i mir.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije