Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila živce

VIDEO Žena pobjesnila na prosvjednike: Range Roverom udarila aktivisticu u leđa, ova jaukala od bola

Prosvjed
YouTube screenshot
19.10.2021.
u 12:54

Kasnila je na posao, a morala je i 11-godišnjeg sina odvesti u školu pa je pobjesnila na aktiviste.

Ekološki aktivisti 'Izolirane Britanije' priredili su već trinaesti prosvjed u posljednjih mjesec dana, prilikom kojeg su blokirali brojne prometnice. Naravno, kod nekih vozača to je izazvalo nervozne reakcije, a snimka jednog incidenta privukla je veliku pozornost tamošnje javnosti.

Na autocesti M25 aktivisti su sjeli na kolnik i zapriječili promet u Thurrocku, na putu između Essexa i Kenta. Situacija je proključala kad im je svojim Range Roverom prišla jedna žena. Kasnila je na posao, a morala je i 11-godišnjeg sina odvesti u školu pa je pobjesnila na aktiviste.

 

Prvo je izašla iz automobila te vičući tražila od dvije aktivistice da se pomaknu kako bi mogla proći. Nakon što je nisu poslušale sjela je za volan te krenula Roverom prema njima. Jednu je udarila u leđa pa je ova zavrištala od bola dok se druga aktivistica stala pred vozilo lupajući rukom po poklopcu vozila i govorila vozačici da stane.

Potom je vozačica ponovno izašla iz vozila te vikala neka se pomaknu...

Policija Essexa izvijestila je kako je privela 35 prosvjednika, a iz Automobilske organizacije apelirali su da aktivisti pripaze prilikom prosvjeda jer nekim postupcima ugrožavaju živote ljudi u prometu.

Komentara 3

GO
goran2hr
13:07 19.10.2021.

Trebalo bi ukinuti državno (lokalne uprave, državnih poduzeća) financiranje SVIH udruga.

NO
nordic
14:29 19.10.2021.

trebala je punim gasom. kra... neće da se sklone.

DU
Deleted user
14:18 19.10.2021.

Bravo za hrabru akciju! Dosta je tog lijevog , zelenog ekoterorizma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije