Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLIZAV TEREN

Vesna Pusić "pala" na klizačice i uzela besplatnu ulaznicu

pusić
Arhiva VL
05.12.2009.
u 19:41

Mlade nade hrvatskog klizanja, danas na rolama, bile su glavna atrakcija u centru Grada, a upravo su ljubitelji klizanja iz njihovih ruku dobili svoj listić

Organizatori najstarijeg klizačkog natjecanja u svijetu, 42. Zlatne piruete Zagreba, koja će se u Ledenoj dvorani Doma sportova održati 11. i 12. prosinca, danas su na zagrebačkom Cvjetnom trgu podijelili čak 2.500 besplatnih ulaznica za dvodnevni klizački spektakl...

Mlade nade hrvatskog klizanja, danas na rolama, bile su glavna atrakcija u centru Grada, a upravo su ljubitelji klizanja iz njihovih ruku dobili svoj listić.

Jedan je došao i u ruke predsjedničke kandidatkinje Vesne Pusić koja je šetala "špicom".

- Tko bi odbio ovako prekrasne klizačice – rekla je predsjednička kandidatkinja HNS-a.

Nedugo zatim, Vesna Pusić vratila se do promotivnog kutka Zlatne piruete i pobliže informirala o velikom natjecanju koje će Zagreb ugostiti sljedećeg tjedna.

Ključne riječi

Komentara 28

ZX
zark x
18:21 06.12.2009.

Ko bi mogao ignorirati ovakve banalne vijesti. P a nitko. Naravno kad se radi o nasoj Vesnici, antihrvatici, sve se mora pisati. Ona je znacajna za Hrvatsku kao i moja susjeda Karmela, koja bas slomila kuk, pa je u bolnici. Ne bih htio propustiti Vasnicu pa cak i kad ima menstruaciju. Zar ta zenska nema menstruaciju svaki dan? Hvala Vecernji.

AR
arka
21:05 06.12.2009.

Sve mogu podnijeti ali da ova postane predsjednica što je hvala Bogu nemoguće to nikako!!!

ST
stipe11
14:43 06.12.2009.

Da su izbori za neku drugu zemlju možda bi došla u obzir, no budući su ovo izbori za hrvatskog predsjednika, ova nepopravljiva jugonostalgičarka, iako jedna od glavnih miljenica protuhrvatskih medija i Stipe Mesića, samo će odvući Josipoviću dio glasova najvećih mrzitelja svega hrvatskoga. Izborom predsjednice koja tvrdi za Domovinski rat da je zločinački pothvat, da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i sl., ove autokratski orjentirane, bahate i samodopadne \"alapače\" bio bi najveća pljuska zemlji i znak potpunog rashrvaćenja Hrvatske. MIRO TUĐMAN HRVATSKI PREDSJEDNIK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije