Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIJAL VEČERNJEG: MEGAPROJEKTI

Večernji istražuje što je s mega-projektima: Gdje je zapeo podmorski tunel Zadar - Ugljan? Ovo nigdje dosad nije izvedeno

17.02.2022.
u 10:10

Projekt nije zaživio deset godina. Ali, kako doznajemo, i za pašmanski most i za tunel Zadar – Ugljan zainteresirani su kineski izvođači, navodno isti oni koji su izgradili Pelješki most. Večernji u serijalu članaka istražuje što je s planiranim mega-projektima u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 23

RE
RedTree
14:46 17.02.2022.

Zašto mi gradimo solarne panele po Međimurju, umjesto na jug, gdje je puno više sunčanih sati!?

TR
tratincica68
15:33 17.02.2022.

Jos nije sve izracunato kako treba i koliko treba pokrasti i kako pokrasti.sve se to mora zapisati zato kasni ali bude.

Avatar horuk
horuk
11:49 17.02.2022.

Trebaju nam ovakvi smjeli projekti. Kao i onaj projekt povezivanja Braca, Hvara, Solte, Drvenika i kopna. Ovo bi bilo odlicno za ozivljavanje otoka a i za nasu Industriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?