Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u njemačkoj prijestolnici

Uvjerljiva pobjeda demokršćana u Berlinu, kancelaru Scholzu žuti karton

14.02.2023.
u 08:45

Berlinčani su jasno rekli što misle, žele nešto drugo. Moramo pokazati poniznost, kaže gradonačelnica Franziska Giffey

Komentara 4

XA
xaron
21:32 14.02.2023.

Koaliciona vlada Njemačke je pala na mnogim pitanjima. Posebno je konfuzna pozicija Zelenih koji su se pokazali primarno ratoborni a zanemarili su osnovne postavke Zelene politike na osnovu koje su i izabrani. Nasilno seljavanje stanovnika sela za proširenje rudnika uglja, Rušenje vjetro elektrana ( starih 15 godina ) iz istog razoga…uz napomenu da se radi o lignitu, najprljavijem fosilnom gorivu sa najveçom stopom zagadjivanja. Zeleni su jednostavno izdali osnovne postavke svoje partije , i sada se čude svom neuspjehu ko pura dreku .

DU
Deleted user
09:44 14.02.2023.

Pocetak kraja Scholzova, al ce bit propinjanja.

DU
Deleted user
09:00 14.02.2023.

U naletu! Ajmoooooooo goni bandu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije