Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Umjesto obrane Ukrajine, cilj rata postaje demokratizacija Rusije

20.05.2022. u 09:48

Globalističkim krugovima na Zapadu je retorika suverenizma i nacionalizma, čini se, suviše odiozna, pa su je odlučili upregnuti u svoju staru matricu širenja demokracije i svrgavanja diktatora

Ključne riječi

Komentara 6

RE
resistenza
10:45 20.05.2022.

Znate li da jedan Dom u Ruskoj Dumi trazi da Rusija izidje iz Svjetske Zdrastvene Organizacije, a tamo neki Parlamentarci traze i da se celnika Svjetske Zdrastvene Organizacije procesuira za zlocine protiv covjecnosti? Ovi iz Svjetske Zdrstvene Organiazcije vam se spremaju sada iduci tjedan mijenjati sve protokole i staviti SEBE iznad drzava da samo oni mogu proglasiti pandemiju, ili bilo koju drugu opasnu bolest, i samo oni narediti kakve ce se mjere uvoditi u vasoj zemlji, i oni naredjivati OBAVEZNE vakcine. Ne vise drzave i vlade, nego samo ONI!!! To je cisti NACIZAM!!! Oni se vise uopce i ne kriju! - PS - U Indiji procesuiraju glavnu ''znanstvenicu'' koja je odobrila Pfizerovu vakcinu, a odbila lijek kojim su oni lijecili i izlijecili svoje gradjane. Traze SMRTNU KAZNU za nju!!!

Avatar Lutka...
Lutka...
12:07 20.05.2022.

pa Biden je otvoreno izjavio 27.03 u Varsavi koji je cilj americke vlade: "Taj covjek (Putin) ne smije ostati na vlasti. Ovo je velika bitka izmedju "demokracije" i autokracije."...znaci Ameri zele na silu smijeniti vlast u Rusiji protiv volje ruskog naroda...i to je demokracija?

DU
Deleted user
11:28 20.05.2022.

Poredak u kojem živimo je neoliberalni bankarsko- korporativnih fašizam čije su lice korumpirani lopovski političari koji perfidnim zakonima reduciraju pravu demokraciju. Ovaj poredak nije primjeren dobu u kojem živimo a globalizacija i prepuštanja suvereniteta raznim moćnicima još će nas više unazaditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije