Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANKO VIDOVIĆ:

Ukrajini treba pomoći, ali Vlada nema pravo Hrvatsku izlagati više nego je potrebno

Ukrainian servicemen fire a mortar on a front line in Donetsk region
UKRAINIAN ARMED FORCES/REUTERS
27.11.2022.
u 20:22

Kad zatvorite oči na sve ono što loše što je pratilo nastajanje ove odluke, ostaje činjenica da od predsjednika RH Vlada nije ni zatražila suglasnost. I tada se postavlja pitanje smijemo li preskočiti predsjednika u cijeloj priči kao što nam ova Vlada sugerira. A moje mišljenje je da je cijeli postupak donošenja odluke Vlada napravila perfidno s idejom da se predsjednika RH ostavi po strani da bi ispao nebitan i da bi ga poslije mogli etiketirati omiljenom premijerovom riječju da je rusofil. A oni koji se javno usprotive takvom postavljanju stvari u tom bi izričaju bili jataci i ruski ljudi, valjda.

Komentara 12

BJ
bjmaro
20:34 27.11.2022.

Najbolje da vi napustiti saborsku dvoranu prilikom glasovanje. Nešto slično kao kada se glasovalo o nezavisnosti Hrvatske. Valjda je to u tradiciji vaše junačke stranke. Samo nemojte petljati o Ustavu, dvorskim igrama, HDZ.

DU
Deleted user
20:40 27.11.2022.

Ne znam dali ste slijepi ili gl...i, nad Ukrajinom ruski nacifašisti provode najgori, najperfidniji i najsvirepiji genocid, kao što su to činili i u Gladomoru. Naime porušili su im civilne energetske objekte, ostavili preko 30 milijuna Ukrajinaca bez struje, grijanja, vode. Čekaju Ruski nacifašisti temperaturu minus 21, koja uvijek dolazi u to vrijeme i ode u smrt , nekoliko milijuna ukrajinske djece, žena i staraca u najgorim mukama ikada. Hrvatska i cijela Eu i zapad najviše se izlaže riziku, ako ne pomognu Ukrajini da zaustave ruske nacifašiste, jer slijedeći smo mi na redu. Nama malima uvijek veliki kroje kapu, no do sada ne postoji ni narod ni država koja se ikada usrećila sa ruskom vlašću, samo milijuni grobova, tuga, jad.,laži i prevare.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:34 27.11.2022.

Ne pomaganje Ukrajini je direktna pomoć rusiji, točka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?