Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKODNEVNA POJAVA

Ne jenjavaju krađe i razbojništva u Međimurju, starica i dostavljač pizze nove su žrtve

Policija
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
02.12.2019.
u 13:01

Dostavljač nije zadobio ozljede, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, kažu danas u PU međimurskoj

Policija je otkrila tko je dostavljaču pizze stavio nož pod grlo i ukrao hranu. Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da su razbojništvo počinili mladići stari 19 i 20 godina s područja općine Pribislavec. U petak u večernjim satima u Ulici dr. Ante Starčevića u Pribislavcu na ulici su napali dostavljača hrane.

– Dostavljač nije zadobio ozljede, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna – kažu danas u PU međimurskoj. Protiv dvojca podnosi se kaznena prijava nadležnom županijskom državnom odvjetniku i predani su pritvorskom nadzorniku, nakon čega su dovedeni na ispitivanje na odvjetništvo. Danas su dovedeni sucu istrage koji im je odredio istražni zatvor.

Policija je otkrila i počinitelja još jedne teške krađe. Mladić star 18 godina s područja općine Mala Subotica 6. studenoga oko 10 sati u Domašincu ispred cvjećare, vozeći se na biciklu, prišao je s leđa 69-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo vrećicu u kojoj se nalazio novčanik s novcem i drugim stvarima. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Protiv 18-godišnjaka podnosi se posebno izvješće državnom odvjetniku za mladež.

Krađe i razbojništva u Međimurskoj županiji svakodnevna su pojava, pogotovo u okolici romskih naselja. U velikom broju slučajeva počinitelji su maloljetnici. MUP je kao ispomoć poslao dodatne policijske snage u Međimurje, no time se uglavnom rješavaju posljedice, a ne uzroci. 

Ključne riječi

Komentara 35

MA
markoz
13:05 02.12.2019.

dosta je tog terora više, svi se boje pisnuti i napraviti reda tamo. uvedite obvezni rad za opce dobro za primatelje socijalne pomoci, a ako se ne odazovu na njega ukinite im socijalu!! socijalna pomoc je pomogla jedino kockarnicama

VE
velikizec
13:19 02.12.2019.

Ima li netko tko ce zastiti taj jadni narod tamo? Ovo je preslo sve granice vise. Hrvati u svojoj drzavi su gradani ne drugog nego treceg stupnja.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
13:29 02.12.2019.

Nema se za učitelje, ima se za gamad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije