Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO SVAĐE

Pijani napadač došao do šanka, uzeo nož i zario ga mladiću u vrat (26)

policija očevid
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
01.12.2019.
u 14:34

Policija je provela očevid u kafiću, a nad 24-godišnjim u tijeku je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će se dovesti pritvorskom nadzorniku.

Mladić koji je noćas teško ozlijeđen u incidentu u kafiću u Živogošću nalazi se u stabilnom stanju nakon što je operiran u splitskoj bolnici.

Policija je provela očevid u kafiću, a nad 24-godišnjim u tijeku je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će se dovesti pritvorskom nadzorniku.

Kako piše Slobodna Dalmacija, prije napada nožem na 26-godišnjaka nije bilo svađe ni fizičkog sukoba. Navodno se 24-godišnjak oko 22.30 sati digao sa svog mjesta za stolom, došao do šanka odakle je uzeo nož i nasrnuo na 26-godišnjaka.

Nožem ga je ubo u vrat. Radi se o ubodno reznoj rani koja nije duboka, ali je dosta duga. Ranjeni mladić je hitno prebačen u bolnicu gdje je operiran te je utvrđeno da ima tešku tjelesnu ozljedu. Nakon uhićenja napadaču je izmjereno 2,5 promila.

Ključne riječi

Komentara 5

PR
prajdali100
09:33 01.12.2019.

Pokušaj ubojstva ! Nama treba primjena zakona na američki način pa tko voli nek izvoli.Ovakvi tipovi odu u zatvor na 20-30 godina pa da vidiš!!!

ZO
Zooltan
10:29 01.12.2019.

To nebi dovelo u red huligane i siledžije, samo smrtna kazna eliminira zlo iz društva.

IV
ivanjela52
14:57 01.12.2019.

za take goli otok-dozivotno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije