Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ PRODAVAONICA U ČAKOVCU I IVANCU

Uhićen mladić (19): Ukrao parfeme iz prodavaonica u vrijednosti većoj od 900 eura

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
19.07.2023.
u 09:23

Državno odvjetništvo podnijelo je prijedlog da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, što je vijeće Općinskog suda u Čakovcu i prihvatilo

Uhićen je 19-godišnjak zbog krađe parfema, a pred Općinskim sudom u Čakovcu podignuta je protiv njega i optužnica zbog počinjenog produljenog kaznenog djela krađe. U svibnju ove godine u Čakovcu i Ivancu u dva je navrata ušao u prodavaonice i s polica neopazice ukrao više bočica raznih parfema ukupne vrijednosti veće od 900 eura. 

Okrivljeni 19-godišnjak se nalazi u istražnom zatvoru, a Državno odvjetništvo je podnijelo prijedlog da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, što je vijeće Općinskog suda u Čakovcu i prihvatilo. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Jak vjetar jučer je srušio stablo u Savskoj u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije