Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatjana Stanovaja

Ugledna ruska politologinja progovorila: 'Ovo je pet velikih zabluda Zapada o Putinu'

07.06.2022.
u 21:37

Pogrešno je uvjerenje da je glavni ruski cilj zauzimanje što više ukrajinskog teritorija. Putinov je cilj uništenje "antiruskog projekta" u Ukrajini.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar .kikazaru
.kikazaru
22:03 07.06.2022.

Hahaha odavno ništa smiješnije nisam pročitala 😂😂 "uništenje antiruskog projekta u Ukrajini"? Jel ona to ozbiljno? Znači ako hoćeš da nemaju ništa protiv tebe ubijaj ih i uništavaj im što više države, dok im postaneš prijatelj 😂😂😂 ... i naravno, postaneš prijatelj svima onima koji su na njihovoj strani. Kao muž kojeg žena više ne voli, mlati i tuče dok se ona opet ne zaljubi 🙄

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:03 08.06.2022.

Putin je tiranin bez duše, masovni ubojica poput HitIera, StaIjina i PoI Pota, a ni ruski narod nije ništa bolji kada ga slijedi

Avatar Sidewinder
Sidewinder
08:06 08.06.2022.

Rusi okupiraju i kradu teritorij, uvijek su to tako radili. Nema tu nikakve zablude niti velike mudrosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?