Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U BIH

Pronađena djevojčica koja je navodno bila oteta u Zenici

sipa
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
21.10.2016.
u 11:46

Policija: Mi još uvijek ne možemo potvrditi da je bila riječ o otmici

Djevojčica čija je otmica jutros prijavljena u zeničkom naselju Tetovo, prema posljednjim informacijama, pronađena je, javlja BHRT.

Navodno je jedna djevojčica oteta, a druga je uspjela pobjeći, ali ti navodi još nisu službeno potvrđeni. Policija je bila blokirala cijelo područje, a na mjestu događaja bili su i specijalci, javlja Klix.ba.

Djevojčica je trenutačno u policiji i uz prisutnog psihologa razgovara s policijskim službenicima.

Glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić ranije je rekla da se djevojčica koja je prijavila navodnu otmicu druge djevojčice nalazi u službenim prostorijama MUP-a, gdje se s njom obavlja razgovor, prenosi Vecernji.ba.

– Mi još uvijek ne možemo potvrditi da je riječ o otmici – kazala je Ahmić.

Otmica je prijavljena ispred Osnovne škole "Hasan Kikić", čija je uprava u međuvremenu provjerila brojno stanje i prisustvo djece na nastavi te su za Klix.ba rekli da su djeca uglavnom prisutna na nastavi, a određeni broj djece je opravdano odsutan.

>> Devetogodišnjak spriječio otmicu tek rođene sestrice

>> Nisu mogli dočekati: Pogledajte emotivni susret roditelja i otete djevojčice (4)

Komentara 1

MA
manaslu
12:22 21.10.2016.

Sipa javi mi ako trebate fantonmke ovo je smiješno ahhahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije