Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminula starica kod sebe nije imala nikakvih dokumenata

U Zadru sinoć na ulici preminula nepoznata starica

hitna pomoć
Arhiva VL
25.12.2009.
u 08:30

Poilcija navodi da je preminula žena starosti od oko 70 godina pronađena odjevena u platnenu jaknu i platnene hlače. Očevidom nisu utvrđeni znakovi nasilja.

Zadarska policija je izvjestila da su građani sinoć oko 23.30 sati dojavili da na nogostupu u ulici Asje Petričić u Zadru leži starija ženska osoba. Dolaskom tima hitne medicinske pomoći utvrđeno je da je starica preminula.

Očevidom je utvrđeno da je nepoznata ženska osoba starosti od oko 70 godina, visine 170 centimetara, sijede kose, odjevena u platnenu smeđu jaknu dužine do koljena i u crne platnene hlače, te da kod sebe nije imala nikakve dokumente. Nisu utvrđeni znakovi nasilja, a nakon obdukcije utvrdit će se uzrok smrti.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
petrovve
09:21 25.12.2009.

Pocivala u miru.(

OB
-obrisani-
10:11 25.12.2009.

počivala u miru Božjem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije